Spolehlivá a expresní logistická řešení šetří váš čas!

Poznejte naše konkurenční výhody.
Nezávazná objednávka Kontaktujte nás
Váš férový spediční partner.

Doručení zásilek a logistické řešení pro vaše potřeby.

Naše produkty pokrývají různé potřeby našich zákazníků a to nejen ve vnitrostátní a evropské přepravě, ale také v leteckém cargu, lodní přepravě či logistice včetně celního odbavení.

Silniční přeprava

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží od kusových zásilek po celý kamion. Zajištujeme komplexní služby pro firmy všech velikostí.

Více informací

Letecká přeprava

Poskytujeme řešení letecké přepravy po celém světě. Přeprava je určena všem zákazníkům kteří potřebují přepravit zásilku v krátkém čase na kterékoliv letiště.

Více informací

Námořní přeprava

Námořní oddělení zajišťuje celokontejnerovou přepravu exportních a importních zásilek přes všechny evropské přístavy do celého světa.

Více informací

Celní služby

Poskytujeme služby v oblasti celní problematiky, zpracování podkladů pro celní řízení, odvolací řízení, vedení Intrastatu, ale také odborné konzultace a poradenství.

Více informací

Logistika a skladování

Logistické služby jsou naší nedílnou součástí. Výhodou je naše strategické umístění na terminálu v Praze 3, kde také nabízíme uskladnění zboží.

Více informací

Kalkulace a objednávka

Mějte náklady na logistiku pod kontrolou. Napište nám vstupní údaje a naši specialisté vám obratem pošlou cenovou kalkulaci vaši poptávky.

Nezávazná kalkulace
Co o nás řekli klienti

Reference